Vorige | Volgende
Verkocht

Kerkstraat 30 A5 Losser

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

053-5363447

info@jansenmakelaardij.nl

Omschrijving

In het centrum van losser worden 13 luxe appartementen gebouwd op loopafstand Van winkels en centrum voorzieningen. De appartementen zijn verdeeld over 3 gebouwen. De twee gebouwen aan de Kerkstraat hebben 9 naar de straat gerichte appartementen. Aan de achterzijde is een knusse binnentuin. Hier zijn nog 4 tuingerichte portiekwoningen boven de parkeergarage gesitueerd. Alle 13 appartementen hebben...

Kenmerken

Soort woning
Appartement met parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2020

Omschrijving

In het centrum van losser worden 13 luxe appartementen gebouwd op loopafstand Van winkels en centrum voorzieningen. De appartementen zijn verdeeld over 3 gebouwen.

De twee gebouwen aan de Kerkstraat hebben 9 naar de straat gerichte appartementen. Aan de achterzijde is een knusse binnentuin. Hier zijn nog 4 tuingerichte portiekwoningen boven de parkeergarage gesitueerd.

Alle 13 appartementen hebben een parkeerplaatsen en een berging aan de achterzijde. De ontsluiting vindt plaats via De Brink, maar door een doorsteek te maken naar de Kerkstraat ontstaat er een knusse binnentuin aan de achterzijde.

De parkeerplaatsen zijn gesitueerd aan de Brink en een zestal parkeerplaatsen bevindt zich in de parkeergarage onder de portiekappartementen. De appartementen aan de Kerkstraat worden met een lift en galerij ontsloten.

De appartementen worden traditioneel gebouwd. Dat betekent o.a een spouwmuur met aan de buitenzijde een gebakken steen. Verder zullen materialen van hoogwaardige kwaliteit toegepast worden. Alle woningen voldoen aan de huidige bouwtechnische eisen, zijn standaard voorzien van een lucht/ warmtepomp en krijgen en een aantal zonnepanelen op het dak. De binnentuin zal ingericht worden in overleg met de kopers van de appartementen. Soorten bestrating en beplanting kunnen zo in samenspraak gekozen worden.

Appartement 5:
Dit appartement is via een galerij aan de achterzijde bereikbaar. De ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde, met een schuifdeur naar een loggia met zicht op de Kerkstraat. De ruime master bedroom en een logeerkamer hebben uitzicht op de binnentuin. Dit appartement heeft de beschikking over 2 slaapkamers, een berging en een eigen overdekte parkeerplaats op het terrein.
De kosten voor dit appartement (80 m² groot) zijn € 240.000,00 v.o.n. inclusief keuken.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
80 m²
Bruto inhoud
250 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Losser
Sectie
N
Indexnummer
4602
Perceel
1845
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's