Vorige | Volgende

Grotestraat 30 Almelo

Koopprijs vanaf € 265.500 v.o.n.

Neem contact met ons op

053-5363447

info@jansenmakelaardij.nl

Omschrijving

In het centrum van Almelo wordt door Tijdhof Hobema aannemers BV onder architectuur van Architecten Plus een appartementencomplex met 12 energiezuinige appartementen gerealiseerd. De winkels met een gevarieerd aanbod en de centrumvoorzieningen bevinden zich op loopafstand. Culturele aangelegenheden in Almelo zijn onder meer het Theaterhotel, Preston Palace en Theater Hof 88. Daarnaast vinden er in...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2022
Ligging
In centrum

Omschrijving

In het centrum van Almelo wordt door Tijdhof Hobema aannemers BV onder architectuur van Architecten Plus een appartementencomplex met 12 energiezuinige appartementen gerealiseerd.

De winkels met een gevarieerd aanbod en de centrumvoorzieningen bevinden zich op loopafstand. Culturele aangelegenheden in Almelo zijn onder meer het Theaterhotel, Preston Palace en Theater Hof 88.

Daarnaast vinden er in Almelo ruim 160 evenementen per jaar plaats waardoor er voor iedereen altijd wat te doen is. Almelo, een stad met veel gezichten en een stad met karakter. Een tikkeltje eigenzinnig, gesierd met de Twentse nuchterheid en zeer gastvrij. Almelo is een bijzondere mengeling van oud en nieuw.

Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats waarvan een negental in de parkeerkelder onder het complex, een drietal parkeerplaatsen bevinden zich op straatniveau.

De parkeerkelder is toegankelijk door middel van een elektrisch op afstand te bedienen automatische schuifpoort. Tevens is er een ruimte ingericht als centrale fietsenberging met automatisch sluitende deuren.

Daarnaast beschikt ieder appartement over een individuele warmtepomp en voor elk appartement is er een voorbereiding van een aansluiting voor het opladen van een elektrische auto.
Het complex is voorzien van een centrale hoofdlift die het bereik heeft vanuit de parkeerkelder tot aan de 4e verdieping. Tevens bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw een buitenlift naast de centrale hoofdtrap.

De appartementen worden verwarmd middels vloerverwarming welke wordt aangestuurd door een centrale warmtepomp. Het dak wordt tevens voorzien van zonnepanelen.

De appartementen worden behang klaar en inclusief sanitair opgeleverd.

Een keuken dient u zelf nog aan te schaffen.

Het appartementencomplex is all-electric uitgevoerd en zeer goed geïsoleerd.

Er zijn diverse types appartementen waarvan een tweetal maisonnettes, bestaande uit 2 verdiepingen of appartementen met een tweetal balkons met uitzicht op de voor- en achterzijde.
Het appartement is all-electric uitgevoerd en zeer goed geïsoleerd.
Start van de bouw is medio april 2022.

Hieronder een beschrijving van ieder appartement.

Appartement 1:
Dit 3 kamerappartement is 79m² groot en bevindt zich op de begane grond. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken, schuifpui naar het terras, berging met warmtepomp en opstelplaats voor de wasmachine en droger, 2 slaapkamers, vrijdragend wandcloset, badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich buiten op het achtergelegen terrein. Tevens is er een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond.
VON-prijs: € 299.500,00

Appartement 2:
Dit 3 kamerappartement is 69m² groot en bevindt zich op de begane grond. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken en een loggia die uitzicht biedt op de levendige winkelstraat, berging met warmte pomp, en aansluiting voor de wasmachine en droger, 2 slaapkamers, vrijdragend toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Tevens is er een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond.
VON-prijs: € 269.500,00

Appartement 3:
Dit 3 kamerappartement is 79 m² groot en bevindt zich op de 1e verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken. De schuifpui in de woonkamer biedt u toegang tot het 1e terras dat aan de achterzijde van het complex gelegen is. Berging met warmtepomp en aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 slaapkamers waarvan u via 1 slaapkamer naar het 2e terras kunt met uitzicht op de levendige winkelstraat, vrijdragend toilet en badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Tevens is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs: € 345.500,00

Appartement 4:
Dit 3 kamerappartement is 69 m² groot en bevindt zich op de 1e verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken, loggia die u uitzicht biedt op de gezellige winkelstraat. Verder beschikt dit appartement over een berging met warmtepomp en de aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 slaapkamers waarvan u vanaf de slaapkamer gelegen aan de voorzijde ook toegang heeft naar de loggia, vrijdragend toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Verder is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs: € 279.500,00

Appartement 5:
Deze maisonnette woning is 63 m² groot en bevindt zich op de 1e verdieping van het appartementencomplex. Deze woning heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken. Via de woonkamer met schuifpui heeft u toegang tot het terras dat aan de achterzijde van het complex is gesitueerd. In de hal bevindt zich de toilet ruimte, berging met warmtepomp en aansluiting voor wasmachine en droger. Aansluitend kunt u via de trap naar de bovengelegen verdieping waar zich de ruime slaapkamer, badkamer met doucheruimte en wastafel bevinden. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich buiten op het achtergelegen terrein. Tevens is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs : € 265.500,00

Appartement 6:
Deze maisonnette woning is 63 m² groot en bevindt zich op de 3e verdieping van het appartementencomplex. Deze woning heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken. Via de woonkamer met schuifpui heeft u toegang tot het 1e terras dat aan de achterzijde van het complex is gesitueerd. In het keukengedeelte bevindt zich de ruime berging met warmtepomp en aansluiting voor wasmachine en droger. In de woonkamer treft u de trap aan die u naar de ondergelegen verdieping brengt waar zich de ruime slaapkamer, badkamer met inloopdouche en wastafel bevinden. Via de slaapkamer bereikt u tevens het 2e terras dat zich ook aan de achterzijde van het complex bevindt. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich buiten op het achtergelegen terrein. Tevens is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs € 285.500,00

Appartement 7:
Dit 3 kamerappartement is 79 m² groot en bevindt zich op de 2e verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken. De schuifpui in de woonkamer biedt u toegang tot het 1e terras dat aan de achterzijde van het complex gelegen is. Berging met warmtepomp en aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 slaapkamers waarvan u via 1 slaapkamer naar het 2e terras kunt met uitzicht op de levendige winkelstraat, vrijdragend toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Tevens is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs: € 345.500,00

Appartement 8:
Dit 3 kamerappartement is 69 m² groot en bevindt zich op de 2e verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken en loggia die u uitzicht biedt op de gezellige winkelstraat. Verder beschikt dit appartement over een berging met warmtepomp en de aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 slaapkamers waarvan u vanaf de slaapkamer gelegen aan de voorzijde ook toegang heeft naar de loggia, toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Verder is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs: € 279.500,00

Appartement 9:
Dit 3 kamerappartement is 79 m² groot en bevindt zich op de 3e verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken. De schuifpui in de woonkamer biedt u toegang tot het 1e terras dat aan de achterzijde van het complex gelegen is. Berging met warmtepomp en aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 Slaapkamers waarvan u via 1 slaapkamer naar het 2e terras kunt met uitzicht op de levendige winkelstraat, toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Tevens is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs: € 345.500,00

Appartement 10:
Dit 3 kamerappartement is 69 m² groot en bevindt zich op de 3e verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken en een loggia die u uitzicht bied op de gezellige winkelstraat. Verder beschikt dit appartement over een berging met warmtepomp en de aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 Slaapkamers waarvan u vanaf de slaapkamer aan de voorzijde ook toegang heeft naar de loggia, toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Verder is er een gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.
VON-prijs: € 279.500,00

Appartement 11:
Dit 2 kamerappartement is 64 m² groot en bevindt zich op de 4e verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken. De schuifpui in de woonkamer biedt u toegang tot het 1e terras dat aan de achterzijde van het complex gelegen is. Berging met warmte pomp en aansluiting voor de wasmachine en droger. 1 Zeer ruime slaapkamer met toegang naar het 2e terras met uitzicht op de levendige winkelstraat, toilet, en badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Dit appartement heeft in de kelder van het appartementencomplex een eigen berging.
VON-prijs € 359.500,00

Appartement 12:
Dit 3 kamer appartement is 88 m² groot en bevindt zich op de 4e verdieping. Via de hal bereikt u de zeer ruime woonkamer met in het midden de open keuken waardoor er een woonkamer en eetkamer ontstaat. Via een schuifpui bereikt u het dakterras van maar liefst 18 m². Berging met warmtepomp en aansluiting voor de wasmachine en droger. 2 slaapkamers, toilet, badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement bevindt zich in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Dit appartement heeft in de kelder van het appartementencomplex een eigen berging.
VON-prijs € 395.500,00

Verkoop en Informatie:

Jansen Makelaardij: info@jansenmakelaardij.nl tel 053-536 34 47
Bulsink Makelaars: info@bulsinkmakelaars.nl tel. 06-46 080 953

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
63 m²
Bruto inhoud
165 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
inloopdouche, wastafel, toilet
Voorzieningen
zonnepanelen, lift

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmtepomp

Kadastrale gegevens

Gemeente
stad- Almelo
Sectie
B
Indexnummer
1
Perceel
12301
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum

Garage

Soort garage
parkeerplaats, parkeerkelder

Foto's