Vorige | Volgende

Enschedesestraat 58 A Losser

Huurprijs € 1.750 per maand

Neem contact met ons op

053-5363447

info@jansenmakelaardij.nl

Omschrijving

Te huur: 300 m² kantoor -/ praktijkruimtes in groene omgeving aan de rand van Losser TE HUUR op goede zichtlocatie aan de rand van de bebouwde kom en het buitengebied, een goed onderhouden bedrijfspand van circa 300 m². Te huur als geheel of in delen (voor de oppervlaktes van de units zie de PDF bij de foto's). Ook mede gebruik van de bedrijfshal hoort tot de mogelijkheden. Extra pluspunt: Door de...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
300 m²
Opp bedrijfshal
160 m²

Omschrijving

Te huur: 300 m² kantoor -/ praktijkruimtes in groene omgeving aan de rand van Losser

TE HUUR op goede zichtlocatie aan de rand van de bebouwde kom en het buitengebied, een goed onderhouden bedrijfspand van circa 300 m². Te huur als geheel of in delen (voor de oppervlaktes van de units zie de PDF bij de foto's). Ook mede gebruik van de bedrijfshal hoort tot de mogelijkheden.

Extra pluspunt: Door de ligging in een groene omgeving kan buiten worden overlegd of koffie gedronken worden met uitzicht op de weilanden en koeien.

Bestemming en mogelijkheden:
Het pand kan voor diverse doelen gebruikt worden. Het is voormalig in gebruik geweest als o.a. kinderdagverblijf, telecomcenter en kantoor (bestemming cat. 1 en 2). De ruimtes variëren in grootte. Door de aanwezigheid van 2 keukens en 2 toiletgroepen is flexibele indeling mogelijk.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is goed door de ligging aan de Enschedesestraat, de doorgaande weg tussen Losser en Enschede. Het centrum van Losser bevindt zich op 1 km. De afstand tot zowel Enschede, Oldenzaal, Gronau, als de rijksweg A1 bedraagt met de auto ca. 10 minuten. Munster en vliegveld FMO bevinden zich op een uur afstand. Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed, op 50m afstand bevindt zich een bushalte (buslijn Enschede – Overdinkel) waarmee je in 15 min. op Enschede Centraal Station bent.

Parkeergelegenheid:
Ruime parkeergelegenheid is aanwezig.

Huurprijs:
Indicatie €70,- per m²; €1750,- per maand (afhankelijk van de gewenste service). Één of enkele ruimtes huren is mogelijk. Energiekosten komen voor rekening van de huurder.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
300 m²
Opp bedrijfshal
160 m²
In units vanaf
160 m²
Perceel
1.773 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Losser
Sectie
H
Perceel
6756
Oppervlakte
1773 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's